Ina Zwart op de sPreekstoel

Op donderdag 23 oktober a.s. is er wederom een editie van de ‘sPreekstoel’, een serie persoonlijke verhalen van mensen uit Beverwijk of omgeving, bedoeld om inspiratie uit te putten. Deze keer biedt het spreekgestoelte van de Grote Kerk plaats aan Ina Zwart, bestuurslid van de Stichting Kunst en Cultuur. Binnen deze stichting houdt zij zich met name bezig met projecten op het gebied van de beeldende kunst, zoals de jaarlijkse atelierroute en de huidige groepsexpositie WAT (samen met haar werkgroep-collega’s Hans Turlings en Saskia Sluiter).

De aanvang is 20.00 uur en de toegang voor de sPreekstoel is gratis. Na afloop is er gelegenheid om onder het genot van een kopje koffie of een glaasje wijn nog even na te praten.

Ina Zwart tijdens het uitdelen van folders voor de expositie WATIna Zwart met de folders van expositie WAT

 

In de Grote Kerk gaat de tentoonstelling WAT (Working Apart Together) inmiddels zijn laatste week in. Voor deze expositie hebben Beverwijkse kunstenaars in kleine groepen samengewerkt, vaak met een verrassend resultaat. De expositie is nog tot en met zondag 26 oktober te bezoeken, dagelijks (met uitzondering van dinsdag) van 16.00 tot 22.00 uur.