Dennis Nolte op de sPreekstoel

De sPreekstoel sprekendDennis met SRVDonderdag 22 januari om 20:00 uur zal Dennis Nolte op de sPreekstoel zitten.

Hoewel Dennis geen Beverwijker is, heeft hij een nauwe relatie met Bert Kisjes en Cultureel Dorp van Europa. Hij is nu met zijn boot de ‘Heen en Weer’ in het dorp Gerkesklooster-Stroobos op de grens van Groningen en Friesland neergestreken om daar te werken aan de ontwikkeling van het dorp. Daarbij wordt hij gestimuleerd door het experiment Cultureel Dorp van Europa. Hij is in het dorp neergestreken, verkent het dorp en gaat aan de gang.

Daarvoor heeft hij aan bijzondere projecten gewerkt, zoals ‘Typisch Dennis’, of het projectbureau voor (sociale) innovatie, de ‘VIP-bus’  (Very Inspiring People, Places, Projects en Philosophies) in Utrecht. Met een SRV wagen, “een rijdende winkel van verse inspiratie”, rijdt hij door het land als springplank voor dromen.

“De workshops voor creatieve onderneming ‘Your At Venture’ is een avontuurlijke zeereis van Rotterdam naar London, waarbij een groepje mensen met een sociale droom in 8 dagen de eerste sprong en stappen zetten in hun nieuwe ondernemersbestaan. Een snelkookpan van droom naar droombaan. Een project i.s.m. radio 2”, aldus Dennis.

In de sPreekstoel zal hij vertellen waarom en hoe hij dat doet.

Toegang is gratis.
Dennis met SRV