Baken voor toeristen

87931443.0JDGuMru.Beverwijk1793lMet ingang van 1 juli kunnen toeristen in de Grote Kerk nog meer ervaren in de Grote Kerk dan alleen een rondleiding door de kerk. Een toerist kan zich aanmelden voor de vrijwilligers-maaltijd die op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag wordt opgediend tussen 18 en 20 uur. De nieuwsgierige toerist krijgt dan advies over de achtergronden. We hebben een advies voor zes bezoeken. En dan krijgt die toerist een interessante inkijk in dat stuk van onze geschiedenis waarop we terecht trots kunnen zijn. Op het gebied van watermanagement, cultuur, economie, politiek, ondernemerschap en wetenschap.
Het advies is waarschijnlijk ook voor landgenoten interessant.
De kosten voor de maaltijd: 15 euro. Met de opbrengst voor de maaltijd hopen we een deel van kosten van de kerk te verzamelen. Mail ons welke dag je wilt komen. En misschien zijn er ook Beverwijkers die deel willen uitmaken van de ploeg die helpt met het geven van advies of met  rondleiden.