Ellen van Putten exposeert

koolmeesTwee jaar lang heeft beeldend kunstenaar Ellen van Putten iedere dag een tekening gemaakt met de bekende blauwe bic-pen. Het jaar 2013 is vastgelegd met als ondergrond de dagelijkse krant en haar actualiteiten. Het doel was de 12 panelen met ruim 300 tekeningen ooit eens in zijn totaliteit te exposeren en dat is gelukt.

Tijdens het Vrijstaat Roetz Festival in De Grote Kerk Beverwijk (Wijkertoren), op vrijdagavond 11 december vanaf 19:00 uur, is dit tekenwerk voor het laatst in zijn volledige omvang te zien.

Voor deze gelegenheid zullen de tekeningen voor een mooie prijs te koop zijn: éénmalig biedt de kunstenaar het werk aan, waarbij geïnteresseerden door middel van afdingen een tekening kunnen bemachtigen. Op zaterdag 12 december tussen 12:00 en 18:00 uur worden de panelen ter plekke ontmanteld en kan men de aangekochte tekening mee naar huis nemen. Een deel van de verkoop zal ten goede komen aan De Grote Kerk. Daar is het werk overigens nu al te bezichtigen.

De tekeningen zijn ook te zien op de Facebookpagina: Het Groot Niet Van Algemeen Nut Boek.

Entree bezoekers op het Vrijstaat Roetz Festival: Koop de nieuwe Roetz voor 5 euro en je bent binnen! Op andere dagen is de Grote Kerk Beverwijk gratis te bezichtigen.