Kerstavond

kerk1Donderdag 24 december 18.00 – 24.00 uur Kerstavond

Het kerkplein is op kerstavond overvol met mensen. Al jaren lang komen mensen naar de levende kerststal die door Camille wordt georganiseerd. De Grote Kerk is de hele avond open. Om de tentoonstellingen te komen bekijken, voor een glas Glühwein of warme chocolademelk.

Om 20.00 is er onder leiding van Hans Kelder op het orgel een programma van samenzang. Aansluitend het eerste optreden van het nieuwe koor ‘Ensemble’ onder leiding van Ruud Jansen met een programma van minder bekende kerstliederen.

Schilders en tekenaars zijn die avond vanaf 17:00 uur heel speciaal welkom om deze avond te tekenen of te schilderen op het kerstthema.

Bezichtiging van twee tentoonstellingen. Die van ‘Moeder en Kind’ van leden van het Lucasgilde en de tentoonstelling van de kerststal van Gerard Héman.

Vrij entree