sPreekstoel ‘De radeloze kapelaan’

FenixOp donderdag 17 maart om 20.00 uur is er in de Grote Kerk een bijzondere aflevering van de sPreekstoel, geheel gewijd aan een muziek- en toneelproductie met de voorlopige naam ‘De radeloze kapelaan’. Op het spreekgestoelte zullen dan plaatsnemen Cor Bart, Ari Peterse en Bert Kisjes. Cor is de voorman van de Goede Raad Kerk, Ari is een theatermaker en Bert is de man van de Grote Kerk. Zij zullen hun plan ontvouwen over het maken van een theaterproductie op het thema van de Goede Raad Kerk. Een stuk dat gaat over een kerk in verval, een kapelaan in ellende en hoe daar uiteindelijk weer een bloeiende gemeenschap uit oprijst. Voor de sPreekstoel worden al die mensen uitgenodigd die aan dit muziektheaterstuk mee willen werken. Zangers, dansers, spelers, muzikanten, acteurs, timmerlieden etc. Een fantastische gelegenheid voor creatieve geesten om eens samen te werken aan een mooie productie, gebaseerd op een lokaal thema.