Wijkertorenweek

Wijkertorenweek

 

Sinds juni 2014 is de Vereniging Grote Kerk bezig met een herbestemming van de Grote Kerk. Er worden sinds die tijd allerlei activiteiten georganiseerd waarover ook in de krant regelmatig verslag wordt gedaan. Er waren in die twee jaar kleinere en grotere evenementen. De Vereniging heeft nu ook een idee waarvoor het gebouw geschikt is en ze wil daar graag mee door gaan. De Vereniging wil er een tweede huis voor heel Beverwijk van maken en zoekt nu een verbreding van het draagvlak. Alle lagen van de Beverwijkse gemeenschap worden in de Wijkertorenweek uitgenodigd en aangesproken om het gebouw te steunen. De Vereniging zoekt gebruikers, vrijwilligers en donateurs. Laat elke vereniging, school, organisatie of bedrijf het gebouw tenminste één keer per jaar gebruiken. Laat elke Beverwijker het gebouw gebruiken voor ceremoniële bijeenkomsten. Geef je op als vrijwilliger en wordt tientjeslid om het gebouw te kunnen onderhouden. De drempel van de kerk zal laag zijn omdat hij voor de hele gemeenschap bedoeld is.

Het gehele programma staat op website www.dewijkertoren.nl

www.grotekerkbeverwijk.nl

www.facebook.com/wijkertorenbeverwijk