Inloopkoor

Op 2 april is het weer mogelijk om in de Grote Kerk mee te zingen bij het inloopkoor: Kantado Festivalo dat betekent “zangfeest” in Esperanto. We zingen meerstemmige wereldmuziek.

Geen ingewikkelde partituren maar wel prachtige samenklanken met liederen uit de Balkan, Afrika, Rusland, Giekenland, Bolivia, Japan etc. Plezier in zingen staat voorop. Deelnemers kunnen meedoen zonder verplichting voor vervolgrepetities. Iedere zangochtend is een afgerond geheel waar steeds opnieuw mensen bij kunnen aansluiten. Mensen die van zingen houden en een instrument bespelen zijn ook welkom. In overleg kan er een orkestje geformeerd worden voor extra begeleiding. Mannen worden nadrukkelijk uitgenodigd. De dirigent, Hetty Kienhuis was ruim 20 jaar dirigent van koor voor wereldmuziek Cascantar in Castricum. Het koor wordt begeleid door gitaar, contrabas en accordeon. We zingen onder de kroonluchters van de oudste kerk van Beverwijk, een mooiere plek kun je je niet wensen. Dus zangers en zangeressen uit de IJmond: Kom en beleef het mee.

Op 30 april en 11 juni. Is er ook inloopkoor.

Tijd: 10.30- 12.30 uur .

Entree €10,- Informatie 06- 12025767 email: info@wimdegoede.nl

website: www.inloopkoorkantadofestivalo.nl

Vanaf 12.00 uur is de kerk open voor publiek. Iedereen is welkom om te komen luisteren en iets van de sfeer te proeven. Entree voor bezoekers is gratis.