Toneeluitvoering ‘Wat Nu’ op Hemelvaartsdag

Waarom, waar en wanneer.

Onze stadgenoot Damy Bruin die politicologie studeert heeft voor de minor ‘Theater maken’ gekozen Daarvoor heeft hij samen met Lara Kramer een stuk geschreven. Damy is tevens de regisseur va het stuk. Het wordt op 25 mei opgevoerd in de Grote Kerk van Beverwijk (Kerkstraat 37a). Er is een voorstelling om 15:30 uur en een om 19:30 uur. Inloop bij beide voWat nu theatergroeporstellingen is een half uur van te voren en het stuk duurt ongeveer een uur.

Waar gaat het over?

Het ondenkbare gebeurt. Of is het wel zo ondenkbaar? Heeft Shirley dit kunnen zien aankomen? Wie is er echt te vertrouwen? Wanneer het geloof op de proef wordt gesteld, vraagt Shirley zich af: “Wat nu?” In dit spannende stuk locatietheater vallen er langzaam puzzelstukjes op hun plek en moeten er belangrijke, levensbepalende keuzes gemaakt worden.