Kerst in de Grote Kerk

KERST in DE GROTE KERK

Kerstavond/ kerstpleintje: 24 december vanaf 18.00 uur

Het programma in de kerk:
18.00 uu kerk open
Tentoonstelling van Lucasgilde Flower Power
Versgebakken Brusselse Wafels en warme drank
19.30 – 20.00 uur Samenzang van traditionele kerstliederen o.l.v. Hans Kelder
20.00 –22.00 uur koorzang van Si Volta, Broer en Zus en o.l.v Ruud Jansen
tussen 22.00 en 23 uur Dansmuziek.

Kerstdiner 25 december

Sinds een jaar of vijf koken een aantal vrijwilligers een heerlijk vier of vijfgangen kerstmaal op 25 december. De kosten zijn een vrijwillige bijdrage. Wie een instrument heeft of kan zingen, breng je instrument vooral mee. Een kerstverhaal of gedicht voordragen kan ook uiteraard.Het is heerlijk wanneer er personen deelnemen die ook iets spelen of voordragen. Geef je wel op zodat we weten voor hoeveel personen er gedekt moet worden. Dit kerstdiner waar je niet weet met wie je aan tafel zit blijkt een van de mooiste gebeurtenissen in de kerk te
worden. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar:grotekerkbeverwijk@gmail.com