Leerlingenavond Ghita Luiken

Leerlingenavond van Ghita Luiken

Op vrijdag 7 februari is er een leerlingen uitvoering in de Grote Kerk van zangeres en zangcoach Ghita Luiken.

De voorstelling begint om 19:00 en zal eindigen rond 20:15.

Zij studeerde zang pop/jazz aan het Conservatorium van Amsterdam. Door de jaren heen heeft ze in verschillende formaties van intiem duo tot bigband opgetreden in clubs en op festivals in Nederland en België en was genomineerd voor het prestigieuze Nederlands Jazz vocalisten Concours. Daarnaast heeft ze het alijd heerlijk gevonden om als leadzangeres in Final Touch te zingen, een band met een breed repertoire: disco/dance, soul, salsa/Latin, funk, rock, r&b en lounge. Ze trad daarmee op in binnen- en buitenland. Ze heeft bovendien altijd met enorm veel plezier workshops en zangles gegeven!  Toegang 5 euro