Hersenspinsel over Corona

Op zondag 19 december 12.00 – 14.00 uur pakken we de Rode Draad weer op. We lezen het artikel van de Duitse filosoof Wilhelm Schmid dat hij in mei 2020 over Corona schreef. Het is getiteld ‘Angst en Vertrouwen’. Pascal Moerland heeft het artikel in het Nederlands vertaald en onder zijn leiding proberen wij de inhoud te begrijpen. Filosoof Pascal Moerland is als vrijwilliger aan de Grote Kerk verbonden. Hij wil er aan meewerken dat filosofie licht brengt in de complexe werkelijkheid. Wie het vertaalde artikel niet heeft kan het via grotekerkbeverwijk@gmail.com opvragen. We zorgen in deze lunchtijd voor een kop soep met brood voor de liefhebber. We zetten een pot neer voor een vrijwillige bijdrage.

Wilhelm Schmid is een bekende Duitse filosoof wiens ‘Handboek van de Levenskunst’ ook in het Nederlands is vertaald.