Feest van de Geest zondag 5 juni.

Sinds enkele jaren vieren we met Pinksteren het Feest van de Geest. Elk idee begint bij de Geest. De geest is belangrijk. Op belangrijke momenten moet je de geest wel hebben om iets goeds te doen. We sluiten aan bij het Vrolijke Festival van de Kleine Kunsten .
De bijenkomst vindt plaats op zondag 5 juni van 13.00 – 17.00 uur. Het pro-gramma bestaat o.a. uit muziek, film, hapjes, drankjes en wat zich verder nog aandient. We beginnen met de film over de beroemde Boeddhistische monnik Thich Nath Hanh die ‘Mindfulness’ in Europa heeft geïntroduceerd. Het Duo Paconini, Ruud Jansen, Jeroen Stam, en Tom ten Broecke zullen spelen. Jeroen Besseling zal voordragen en wie weet zijn er nog meer dichters en geesten die op he feest van de geest iets van zich willen laten horen. I.v.m. eten laat aub horen of je komt .
grotekerkbeverwijk@gmail.com..