20 Augustus pianoconcert 20.00u

Op 20 augustus zal René van Sluis spelen in de Grote Kerk. René is opgeleid tot pianist. Maar tijdens zijn studie vielen ook zijn vocale talenten op. Hij kreeg zangles en begon aan ene indrukwekkende carrière als zanger. Hij zong een romantisch programma met liederen van Schubert en Schumann. Hij heeft zelfs in de beroemde Scala van Milaan gestaan. Op een gegeven moment is hij gestopt met zingen. Hij ging weer achter de piano zitten. En speelde het repertoire dat hij had gezongen nu op de piano te vertolken. De manier waarop René speelt is heel doorleefd. Het is alsof hij nu met zijn handen op de toetsen zingt. Het programma bestaat uit werken van Chopin, Schubert, Schumann en Bach. Vandeze laatst stukken uit de eerste Partita, het Menuet en de Gigue.
Entree 10 euro.
Aanvang 20.00u.