Open Zondag 10 mei

Kunst MuziekNa de wintermaanden is de temperatuur in de kerk weer aangenaam genoeg om de grote ruimte te gebruiken voor ontmoetingen, voorstellingen, tentoonstellingen, rondleidingen, een bezichtiging en andere activiteiten.

Elke zondag is er open podium: “Achter de Wijkertoren”

Gedurende het hele zomerseizoen is er op de zondagmiddag plaats voor amateurs en professionals om de ruimte van de grote kerk “uit te proberen”.
Hoe klinkt uw gitaar of zangstem in zo’n grote ruimte? Hoe is het om uw toneelstuk op een groot toneel te spelen?
Van 13.00 tot 18.00 uur is de ruimte van de kerk beschikbaar. Op ieder heel uur zal er een kortdurende  activiteit te zien en te beleven vallen.  De activiteiten duren ongeveer 15 minuten. Jongleren, een gedicht voordragen, dia’s laten zien, een verhaal voorlezen, uw eenakter spelen,  het verhaal bij uw schilderijen vertellen, uw smalfilms vertonen, enz. enz.

Wie een keer gebruik wil maken van het open podium kan zich melden bij De Grote Kerk Beverwijk.

Email: grotekerkbeverwijk@gmail.com
Langskomen: Dagelijks van 16-21 uur, zondag van 13-18 uur, dinsdags gesloten