Barok Concert 30 juni aanvang 20.00 uur

Kit Landscape lighter Witmer, T. Photo UtrechtBarokconcert 30 juni a.s. aanvang 20.00 uur
In de serie barok concerten presenteert de Grote Kerk:
De Harpiste Kit Spencer en Theorbe-speler Talitha Cumer. Talitha Cumer heeft al diverse malen opgetreden in de Grote kerk en is een zeer graag geziene gast!.Zij zullen vroege barokmuziek ten gehore brengen van T. Merula, G.G. Kapsberger, B. Castaldi, and A. Guerrieri. De beide musici kennen elkaar van de Masters opleiding van het koninklijk conservatorium in Den Haag.Zij hebben regelmatig als duo opgetreden als duo en ook als basso-continuo spelers.Ook zijn zijn leden van het vroeg barok ensemble, Le Voci delle Grazie en treden op Nederland, Belgie, Itaie en Letland. More info: http://www.vocigrazie.com.Toegangsprijs 7.50.