Optreden zondag 8 oktober muziekgroep Het Dorp en mannenkoor Wazmank.

Muziekgroep het Dorp treedt samen met Wazmank op 8 oktober op: Aanvang 14.00u. Entree gratis. Er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.
De muziekgroep het Dorp is gestart ca 6 jaar geleden nadat Arion was gestopt wegens gebrek aan leden en bestaat uit 14 muziekliefhebbers die wekelijks op maandagavond in café de Zon bij elkaar komen om muziek te maken. Er zijn 2 trommelaars, 3 saxofonisten, 1 basblazer, 2 bariton blazers, 2 klarinettisten, 2 trombonisten en 2 trompettisten. Het muziekprogramma bestaat uit diverse richtingen, oa populaire nummers. Marcel van der Wel is de leider.
Er wordt gespeeld op de kofferbakmarkt, bij het monument en verder bij instellingen en festiviteiten in café de Zon. Wazmank is het gemengd mannenkoor uit Wijk aan zee o.l.v. Ab Winkel.