Koor ‘Ensemble’ zoekt uitbreiding

De Beverwijkse Grote Kerk is de thuisbasis voor het koor ‘Ensemble’ onder leiding van de welbekende Ruud Jansen. Bij dit koor is ruimte voor uitbreiding. Er is plaats voor circa vijf nieuwe leden en er worden vooral altstemmen gezocht, het liefst met een groot bereik.
‘Ensemble’ is een gemengd koor en bestaat nu circa een half jaar. Het is ontstaan uit het improvisatiekoor van Bas Kisjes. Het repertoire bestaat hoofdzakelijk uit pop- en jazzmuziek. De vaste avond, waarop wordt gezongen, is woensdag.

Op woensag 19 augustus beginnen de repetitites voor het nieuwe seizoen met een Open Dag. Iedereen die graag wil zingen, maar zijn of haar koor nog niet gevonden heeft, is vanaf 20.00 uur van harte welkom op de inloopavond van het koor. Dus wil je (proef)zingen bij een leuk koor, in een gebouw met een prachtige akoestiek, kom dan 19 augustus naar de Grote Kerk aan de Kerkstraat 37 in Beverwijk. Eerst enkel wat sfeer proeven mag natuurlijk ook.

Voor eventuele vragen: grotekerkbeverwijk@gmail.com