Pauline van Vliet op de sPreekstoel

pauline van vlietDonderdag 29 oktober a.s. is de sPreekstoel van de Grote Kerk (Wijkertoren) gereserveerd voor Pauline van Vliet. Op de sPreekstoel vertelt elke donderdagavond iemand zijn of haar persoonlijke verhaal om daarmee anderen te inspireren.

Pauline woont in Castricum en heeft dit jaar de seniorenkring van de Grote Kerk geleid. Zij is gefascineerd door verhalen. Verhalen van mensen, vooral van ouderen, maar ook van belangrijke gebeurtenissen uit het verleden. Die verhalen gebruikt zij o.a. voor filmdocumentaires. Zo is zij nu bezig met het maken van een film over de gravers van het Noordzeekanaal. Connie Braam heeft over hen geschreven in haar boek ‘De woede van Abraham’. Pauline maakt er een filmdocumentaire van met behulp van de verhalen van de bewoners.

De sPreekstoel begint om 20.00 uur en de toegang is gratis.