Open Podium met Homemade Lemonade

Homemade LemonadeVanaf januari hervat de Grote Kerk zijn normale programmering. Dat betekent voor
de zondag dat het Open Podium weer van start gaat. Er is plaats voor amateurs en professionals om de ruimte en de akoestiek van de kerk ‘uit te proberen’. Hoe klinkt uw gitaar of zangstem in zo’n grote ruimte? Hoe is het om hier uw verhaal of poëzie voor te dragen? Op zondagmiddag, van 13.00 tot 18.00 uur, is het podium van de Grote Kerk beschikbaar voor allerlei activiteiten die betrekking hebben op muziek of kunst (aanmelden via grotekerkbeverwijk@gmail.com).

Zondag 3 januari gaat het Open Podium goed van start met een muzikaal optreden van ‘Homemade Lemonade’. Deze driemansformatie bestaat uit Sylvia Voormeer (zang), Bart van de Bovenkamp (gitaar en basgitaar) en Lindy Joosten (piano en zang). Homemade Lemonade trad o.a. op op het Fortenfestival van 2015 en speelt muziek van alle tijden, die zij in een nieuw, akoestisch jasje steekt. In de Grote Kerk (Wijkertoren) worden tussen 15.00 en 17.00 uur enkele setjes met frisse, aanstekelijke muziek ten gehore gebracht.