Op de sPreekstoel: Kyoshi

kyoshiDonderdag 18 februari om 20.00 uur is Kyoshi te gast op de sPreekstoel van de Grote Kerk. Kyoshi werd geboren in een gezin waar kunst en creativiteit een belangrijke plaats innamen. Al op jonge leeftijd raakte hij in de ban van de muziek. Later werd hij dj en maakte hij naam in de wereld van techno en dance. Nu blijkt het echter tijd voor heel wat anders. Kyoshi verbrandt alle schepen achter zich en maakt een nieuwe start. Zijn baan als dj geeft hij op. Hij zegt: ‘Ik ben net veertig geworden. Negenendertig jaar heb ik gezocht naar wie ik ben, vooral op plekken waar ik mezelf niet vond. En nu, op mijn veertigste, begint het leven voor mij pas echt. Precies zoals het spreekwoord zegt’.
Binnenkort gaat Kyoshi heel andere dingen doen dan hij tot dusver heeft gedaan. Hij gaat op reis. Op de sPreekstoel vertelt hij hoe dat voelt en wat zijn plan is. En over een jaar komt hij weer terug om verslag uit te brengen.

Aanvang 20:00 uur, toegang is gratis.