Harpconcert Colet Nierop 28 mei a.s. aanvang 12.00 uur

unnamedOp zondag 28 mei (12:00-13:00) speelt harpiste Colet Nierop een concert in de Grote Kerk, Beverwijk.
De grote liefde van Colet voor het goede leven uit zich in de sprankelende harpmuziek. Als podiumdier en als docent weet Colet mensen te raken met de klanken van haar oogstrelende harp, maar ook met haar lach en persoonlijkheid.
Zij is een levenslustige, stoere, zeer ervaren harpiste. Colet studeerde harp aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Zij volgde daar bij zeer gerenommeerde harpisten de middelbare school voor jong talent en de HBO-opleiding tot en met het Uitvoerend Musicus en het Theater Musicus examen.
Zij nam tijdens haar studietijd deel aan vele internationale masterclasses. Onder andere bij Park Stickney, Susann McDonald, Tania Tauer en Brigitte Sylvestre. Zij speelt in voorstellingen met professionele theatergroepen en treedt als kamermusicus naast haar solowerk regelmatig in verschillende duo’s en trio’s op. Haar repertoire is breed: het omvat renaissance, klassiek, licht klassiek, modern, pop en jazz.