Beverwijks trommelorkest – Wie doet er mee?

Stel je voor dat alle grote en belangrijke evenementen in Beverwijk worden ingeleid door een groot en levendig trommelorkest met allerlei trommels.
Louis de Blieck die op zijn negende jaar ging trommelen is daar nooit mee opgehouden. Hij dirigeert nu het orkest van de BHK en staat te trappelen om elke Beverwijker te leren trommelen.
Vanaf 1 september om de veertien dagen op vrijdag vanaf 17 uur een half uur oefenen in de Grote Kerk. Kosten 5 Euro per keer in groepjes van maximaal 10 spelers. Bij 25 deelnemers komen er 3 groepen. De eerste groep begint dan om 17 uur. De tweede groep om 17.45 uur en de derde groep om 18.30 uur. Iedereen vanaf 7 jaar is welkom. Je hoeft geen instrument mee te brengen.
Leren trommelen is heel goed voor de ontwikkeling van je eigen ritmegevoel. Jammer dat er op de basisschool geen ruimte is om het te leren. Maar gelukkig is er een Grote Kerk waar dat verzuim kan worden ingehaald. We hopen een groot en levendig orkest tot stand te brengen dat een mooie kweekvijver kan worden voor alle bandjes en voor het muziek maken in de IJmond. Een basis voor een mooie wereld om in te leven, toch!

Geef je op via het emailadres van de Grote Kerk grotekerkbeverwijk@gmail.com o.v.v. Trommelorkest. De eerste uitvoering is dan op kerstavond.