CD Presentatie : Vrienden van de Grote kerk ! 17/11 20.00uur.

C D p r e s e n t a t i e Muzikale Vrienden van de Grote Kerk Op 17 november a.s. vindt vanaf 20.00 uur een uniek muzikaal evenement plaats. Op deze avond zullen tal van artiesten die meegewerkt hebben aan een CD ten behoeve van de Grote Kerk gezamenlijk een concert geven. Aan deze CD die gepresenteerd wordt door Serge Héman werken o.a. mee David van Aalderen, Marco Bakker, Annemarieke Bechtold, Ton Duin, Serge Héman, Sjanneke van Herpen, Ruud Jansen, Paul Jurriens, Rob van de Klooster, Frank Kraayeveld, Louis de Blieck, Colet Nierop,  Ed van Ettekoven (drummer). En alsof het nog niet genoeg is zijn er tijdens het concert nog een aantal gastspelers. Jan Schrama kwam met het idee dat later verder is ontwikkeld met Serge Héman en Roetz. Het concert begint met de muzikale presentatie van de CD. Na de pauze zullen er optredens zijn van zanger Marco Bakker, harpiste Colet Nierop en concertpianist René van Sluis. Er is een beperkt aantal kaarten à 10 Euro. Dit is inclusief de CD. U kunt kaarten, voorzover dan nog beschikbaar, op de avond zelf kopen aan de zaal. Reserveren kan door de mail te sturen naar grotekerkbeverwijk@gmail.com onder vermelding : Concert 17/11.