Bestellen kaarten Jubileumconcert Marco Bakker 23 maart

Het is niet meer mogelijk vanwege de verwerkings termijn om via overschrijving kaarten te bestellen. Er zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar aan de kassa!

MARCO BAKKER 80 JAAR EN 55 JAAR ARTIESTENJUBILEUM.

De bas-bariton Marco Bakker is in februari 2018 80 jaar geworden, temeer een reden om aandacht te besteden aan de zanger in de vorm van een concert.Hiervoor hebben een keur van nationale- en internationale zangers en instrumentalisten toegezegd medewerking te verlenen aan een mooie avond voor Marco Bakker.Aan dit concert werken mee:Frank van Aken, tenor, zingt momenteel in de Met Elise Caluwaerts, Belgische colloratuursopraan, Elise zingt in alle grote theaters van Europa en daarbuiten. De Drie Baritons Marco Bakker,   Ernst Daniël Smid, Henk Poort.Gelders Opera- en Operette Gezelschap(GOOG) een koor uit Gelderland. Zij
zingen al 40 jaar met Marco. Serge Heman, virtuoos Klassiek en Flamenco gitarist.
Miranda van Kralingen, 12 jaar de drijvende kracht en directeur van Opera
Zuid. Sef Thissen, bekend van concerten Viva Classic Venlo. Henk van Twillert, barton/saxofonist, succesvolle tournee’s gemaakt met Jaap van Zweden en Daniel Wayenberg. Bob Zimmerman, fantastisch arrangeur/componist Nico van der Linden, pianist.
Het geheel wordt gepresenteerd door Hans van Willigenburg.

 marco bakker, hoge resolutie