zomernachtconcert Colet Nierop

Op zaterdag 28 juli 23.00 uur speelt Colet Nierop het Zomernachtconcert in de Grote kerk van Beverwijk. Sinds enige tijd woont zij in Beverwijk. Een vrouw die zoveel met haar harp doet. In de nacht zal zij een aantal stukken spelen die met de nacht te maken hebben. Een eigen bewerking voor harp van een nocturne van Chopin,  werk van Glinka, Schubert, Salzedo en Einaudi.

Haar grote liefde voor het goede leven uit zich in haar muziek! Als podiumdier en als docent weet Colet mensen te raken met de klanken van haar oogstrelende harp, maar ook met haar lach en persoonlijkheid.  Haar repertoire is verrassend, haar staat van dienst hel divers en zij is altijd in voor bijzondere vormen van samenwerking. Colet houdt van een optreden in de intieme setting, een bruiloft, een begrafenis of en herdenking, maar ook grensverleggende muzikale projecten.

Een stoere, zeer ervaren harpiste met een sprankelende levenslust. Haar grote liefde voor het goede leven uit zich in haar muziek. Colet begon op tienjarige leeftijd met harplessen. Drie jaar later deed zij auditie aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en werd toegelaten. Zij volgde in de residentie de middelbare school en kreeg harples van onder meer Edward Witsenburg en Ernestine Stoop. In juni 2001 behaalde zij het diploma Uitvoerend Musicus en Theater Musicus. Colet volgde Masterclasses bij harpisten als Tania Tauer, Isabelle Moretti, Susann McDonald en Catherine Michel.

Toegang 10 Euro.