Als ik ouder wordt deel 2.

Als ik ouder word (2)

Op 8 november spraken we in de Grote Kerk over ‘voltooid leven’: wat bedoelen mensen als ze zeggen dat hun leven voltooid is?

Op 22 november vervolgen we ons gesprek. Hoe moet het als het leven echt niet meer lukt en het einde nabij is? Wat bedoelen we precies als we spreken over euthanasie, palliatieve sedatie, wilsverklaringen en wilsonbekwaamheid?

Jan Kramer – tot voor kort lid van het palliatief team van het Rode Kruis ziekenhuis – gaat in op de verschillende mogelijkheden en de beperkingen waar we rekening mee moeten houden. Arrie van Nierop – predikant van de Protestantse Gemeente – plaatst een en ander in ethisch, levensbeschouwelijk perspectief.

Samen spreken we over de vraag hoe we voor elkaar kunnen zorgen in leven en sterven.

Ook wanneer u er de eerste avond niet bij was, bent u voor deze tweede avond van harte welkom.

Plaats Grote Kerk, Beverwijk

Tijd donderdag 22 november, inloop vanaf 19.30 uur, aanvang 20.00 uur.

De toegang is vrij.