Vier het boek: 8 maart

Op zondag 8 maart vindt er in de Grote Kerk in Beverwijk een ‘Vier het boek’ plaats. Tussen 13 en 17 uur zijn er diverse activiteiten waaronder een signeersessie van Peter den Hollander (uit Voorburg) en optredens van verschillende dichters. Ronald van Dalfsen zal over zijn aankomende vertaling van het boek ‘Ghost Rider’ van de onlangs overleden drummer Neil Peart, van de Canadese rock sensatie Rush, vertellen, en hij zal de kaft van het vertaalde boek onthullen. Pascal van IJzendoorn komt vertellen over zijn autisme en het boek dat hij daarover schreef. ‘Uitgeverij In de Rieten Stoel’ en ‘Uitgeverij IJmond’, u zult zien dat uitgevers goed benaderbaar en helemaal niet eng zijn. Uiteraard zijn er boeken te koop. Bij voldoende interesse zal Peter Den Hollander ook een workshop ‘uitgeven in eigen beheer’ geven. Aanmelden kan ter plekke. Entree is gratis, maar we vragen een vrijwillige donatie voor de Grote Kerk (Beverwijk).