1 juni Kerk weer open: Feest van de Geest!

Feest van de Geest I juni Grote Kerk/Wijkertoren!
Het kan geen toeval zijn dat er uitgerekend op het Feest van de Geest weer ruimte komt in de lock down periode die ook de kerk op slot zette. We zullen dat op 1 juni heel bescheiden vieren, van 17.00 tot 21.00 uur met een diner, muziek en woorden. Mensen hebben een geest en dat willen we ervaren ook. Er is plaats voor max. 30 personen. Tevoren Reserveren is daarom noodzakelijk! Dit kan via grotekerkbeverwijk@gmail.com . Toegang : Kerk open: 17.00. Het diner start om 18.00u.
De bijdrage in de kosten zijn naar draagkracht. De kosten voor de drankjes zijn niet inclusief.
Tomas en Jeva zullen voor ons een drie-gangen menu voorbereiden. De bijdrage in de kosten zijn naar draagkracht..
Serge Héman studeert momenteel een stuk in van Augustín Barrios Mangoré. Het stuk heet ‘Una limosna por lel amor de de Dios’. (een aalmoes in Gods naam) Augustín leefde in de eerste helft van de 20e eeuw in Paraguay. Hij heeft
Indiaanse wortels en wordt gezien als een van de beste gitaristen en componisten voor gitaar ooit. Serge wil het spelen omdat hij het beschouwt als een heel mooi spiritueel stuk gitaarmuziek dat daarom helemaal past op het Feest van de Geest.
Ook onze liedjeszanger en troubadour Jeroen Stam laat de geest uit de fles komen en een aantal liedjes spelen. Als gast
zullen we Ton van Herpen ontvangen die door Jacky de Vries zal worden geïnterviewd over de geest van de oudere
mens. Bert Kisjes zal kort aanhaken bij het boek van hersenprofessor Sitskoorn “brein 50+”nclusief.