Nieuwe corona maatregelen!

Nieuwe maatregelen ivm Corona.
De nieuwe maatregelen die per vandaag ingaan hebben directe gevolgen voor onze aktiviteiten. Inmiddels zijn er bijeenkomsten in goed overleg afgelast of verplaatst. Anderen worden zo mogelijk afgeschaald naar 30 bezoekers. De opening van de tentoonstelling “Vervreemdelingen” zal op deze wijze zaterdag doorgang vinden.
Afschaling gebeurt op basis van datum van aanmelding. Er is, wordt inmiddels contact opgenomen met bezoekers die helaas niet bij de opening aanwezig kunnen zijn. De tentoonstelling is echter een maand te zien dus voor iedereen toegankelijk. Bezoekers die zich niet aangemeld hebben voor de opening en/of diner kunnen wij helaas niet toelaten. Wij hopen dat vanaf 21 oktober er weer verruiming komt van het aantal bezoekers en zullen daar u uiteraard hierover berichten.
Ons motto blijft en is : Groot in kleinschaligheid!
Namens bestuur Vereniging Grote Kerk Beverwijk