Duo Dyade 27 augustus in de Grote Kerk Beverwijk.

Duo Dyade.
Colet Nierop en Marije Vijselaar.
Sinds 2011 staan zij al samen op het podium, maar het duo kende een onderbreking tussen 2014 en 2016 doordat Marije toen in Engeland woonde en werkte. Terug in Nederland hebben zij hun duo weer opgepakt. 
Beide dames zijn bevlogen harpistes en ontlokken in vlekkeloos samenspel vol enthousiasme en passie de mooiste klanken aan hun instrumenten. Tijdens hun concerten weten zij je gehoor te raken met het enorme klank spectrum van de harp èn door hun persoonlijkheid..
Het programma bestaat o.a. uit: Johann Sebastian Bach Sinfonia de la cantata no. 29; César Franck: Prelude, Fugue & Variation; Bernard Andrès Parvis, Enrique Granados Intermezzo de Goyescas.
GROTE KERK BEVERWIJK.
27 augustus 20.00u.
Entree 10 euro