Op de sPreekstoel: Serge Héman

SergeHemanSerge Héman 25 februari 20.00 uur op de sPreekstoel

Opgegroeid in een creatief gezin. Vader beeldhouwer en schilder. Moeder pianiste, met name begeleidde zij balletlessen op de academie.
Serge heeft klassiek en flamenco gitaar gestudeerd in Nederland, Frankrijk en Spanje. Om in zijn levensonderhoud te voorzien heeft hij verschillende functies gehad in de marketing en reclame. Hij heeft zelf ook een uitgeverij gehad. Hij heeft muziek en zaken doen altijd met elkaar gecombineerd. Dit lijken twee verschillende werelden. Serge zal uitleggen hoe je deze twee werelden verbindt. Hij had veel succes maar kwam ook in de goot terecht. Hij verloor zijn geld, zijn dochter, zijn vrouw, zijn huis en zijn gezondheid. De weg terug was niet eenvoudig maar nu kan hij van heel weinig leven maar is wel heel blij dat hij gitaar kan spelen!
Je hoort hem regelmatig in de Grote Kerk spelen.