Zomernachtconcert Nr. 3

Op zaterdag 4 augustus 23.00 uur zullen multi-instrumentalist en zanger David van Aalderen en gitarist Serge Héman het nachtconcert invullen. Het programma bestaat uit Flamenco, Klassiek, Gypsy en Russische -muziek. Naast instrumentale vertolkingen zullen liedjes gezongen worden van Jacques Brel, en Tom Waits.

David en Serge  zullen rond een droomkasteel spelen dat door Serges vader is gemaakt. De voorstelling wordt een muzikale vertelling waarin het sprookjesachtige kasteel van Gerard Héman het middelpunt is. In dit miniatuur kasteel zijn diverse kamers en zalen te zien. Het kasteel is gemaakt van keramiek, hout, glas. Kom het zelf maar bewonderen.

David over zichzelf: “Muziek is mijn leven, ik voel mij thuis op het podium, in de studio, in het theater en als componist. Als allround muzikant maak ik deel uit van Scheepskameel, Pazjanka Orkestra, treed ik solo op en maakte ik o.a. deel uit van De Tafel van Timbila en Studio Yens & Yens. Componeerde en produceerde ik muziek voor Scapino Ballet, Connie Janssen Danst, Itzik Galili en Arie de Mol en speel(de) ik o.a bij het Volksoperahuis, Els Inc. en Cirque Magnifique.”

Serge Héman heeft in korte tijd in De IJmond naam gemaakt. Hij speelt Spaans, klassiek en Flamenco gitaar en en de balalaika. Zijn opleiding heeft hij genoten in o.a. Rotterdam, Parijs en Cordoba. In de IJmond heeft hij ondertussen ook al met veel muzikanten samengespeeld: naast David van Aalderen ook met harpiste Colet Nierop, zanger Frank Krayeveld en hij begeleidde o.m. Marco Bakker en Annemarieke Bechtold.

entree 10 euro

Ouderen die naar het concert willen komen maar vanwege het late tijdstip liever gehaald en gebracht willen worden kunnen ons dat melden. Dan gaan we ons best doen om dat te regelen. Laat het dan weten vóór vrijdag 3 augustus. De automobilist die wil helpen om dit vervoer tot stand te brengen mag zich melden: grotekerkbeverwijk@gmail.com