Lucy en Rodolfo zomernachtconcert

Het zaterdagnachtconcert van 18 augustus 23 uur  is voor Lucy Montebeloo en Rodolfo Ravissant.

Lucy Komt uit Rio de Janeiro,Ze is een echte ” carioca”, en groeide op in de oude muziekwijk Vila Isabel,( Lucy woont al meer dan 25 jaar in Amsterdam).

Als zangeres en actrice zet zij de stijl voort van de Braziliaanse “musica popular” :  een vuur dat van binnen ontvlamt , overslaat en in elke nieuwe generatie weer oplaait, dezelfde hitte van het ritme van de trommels,  zoals de hitte van de zon  van Brazilië.

Samen met de Pianist/Accordeonist Rodolfo Ravissant zet ze een mooi kleurrijk programma neer met Braziliaanse Ballades, Portugese Fado’s,enkele Argentijnse Tango’s en wat Franse Chansons, afgewisseld met geheel eigen improvisaties van de begeleider.

De klassiek geschoolde Rodolfo Ravissant heeft een rijk verleden met een k(-l-)eur aan muziekstijlen waaronder Hongaarse & Roemeense zigeunermuziek, is bekend bij de diverse balletten en zang als repetitor/begeleider, en ook als klassiek pianist en improvisator

entree 10 euro

Er is een mogelijkheid om gehaald en gebracht te worden. Vóór vrijdag mailen naar grotekerkbeverwijk@gmail.com