Het laatste nachtconcert in de Grote Kerk

RUUD JANSEN EN PAUL BAKKER.
1 SEPTEMBER 23.00 TOT 01.00 UUR

Bio Ruud Jansen[1]

De serie nachtconcerten in de Grote Kerk(Wijkertoren) worden op 1 september afgesloten. Op deze avond treden voor u op RUUD JANSEN (piano) en PAUL BAKKER (gitaar)

Beide heren werken al ruim 15 jaar met elkaar samen in allerlei verbanden. De Ruud Jansen Band, de After Beatles, An Ekseptional Tribute, en de begeleiding van Popkoor Sivolta en Theatergroep Plugin zijn een aantal projecten waar bij deze muzikanten hebben samen gewerkt of nog samenwerken.
De avond zal een verrassingskarakter krijgen met verrassende keuzes.
Binnen de verwachting ligt, dat het repertoire zich zal bewegen tussen Beatles, Jimi Hendrix, Focus, Ekseption en nog veel meer.
Alle muziek wordt akoestisch uitgevoerd op de prachtige Yamaha C7 vleugel en Paul op een of meer van zijn mooie akoestische gitaren.

Dat de heren ook hier ervaring mee hebben blijkt uit een project dat zij samen hebben: MUSIC GOES BACK TO THE LIVING ROOM. Kleinschalige huiskamer concerten.

Dus, kom lekker relaxed genieten op zaterdag 1 september, in de Grote Kerk (Wijkertoren) aan het Kerkplein te Beverwijk. Aanvang 23.00 uur.
Entree 10 euro, ter ondersteuning van het openhouden van de Grote Kerk.