Nu ik ouder word

De Vereniging Grote Kerk organiseert in samenwerking met de Protestantse Gemeente Beverwijk twee avonden rond het thema

Nu ik ouder word…..

In de maand november worden we meer dan anders bepaald bij de vergankelijkheid en eindigheid van ons leven. Wat betekent het om in de laatste fase van je leven aan te komen? Hoe houdt mijn leven zin en betekenis als ik ouder word? Welke vragen komen er om de hoek kijken als ik mijn eigen levenseinde onder ogen moet zien?

Donderdag 8 november

Tijdens de eerste avond staat het boek ‘Voltooid leven, over leven en willen sterven’ van dr. Els van Wijngaarden centraal. Zij promoveerde eind 2016 op ‘de ervaringswereld van het voltooide leven’ aan de Universiteit voor Humanistiek. In haar boek doet Els van Wijngaarden verslag van haar gesprekken met ouderen die hun leven voltooid achten. Haar gesprekspartners lijken heel verschillende motieven en vragen te hebben.

Plaats: Grote Kerk Beverwijk

Aanvang: 20 00 uur, Inloop met koffie en thee vanaf 19,30 uur

De toegang is vrij.

Aanmelding vooraf wordt op prijs gesteld bij Jan Kramer, kramer23@ziggo.nl, tel. 0251-227796